Hati...


Bila hati menghadap Allah, baru ku sedar ada kelemahan...
Terasa kerdil berbanding yang Esa. Terharu dan terfikir, betapa agungnya....Allah.

Islamic Widget

Thursday, March 8, 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening


click on image

assalamualaikum readers... n kabar kat korg... saya ingin melangkah 1 lagi kemajuan iaitu dengan mempromosi (cewahh!) my blog to umum!..mmg umum pn sblm ni...hehe...tp still underground coz saya tak promote pn blog saya ni...just post diam2 jer...nasib la kalau ada yg singgah..hehe.. but, saya ternampak contest ni kat blog bisnes saya iaitu I'anS .. so tiba plak rase nk join ... but this is one of strategy to promote our page ..tau tu mmg tau..tp tak pernah nak buat... hoho.. selamat berkenalan dan selamat berblogging!

13 comments:

  1. singgah dari segment... cute blog BTW!

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  2. follow sini dari segmen miss yaya

    ReplyDelete
  3. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  4. http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    same segment

    ReplyDelete
  5. miera singgah cini..follow sekali. sudi2 laa singgah and follow http://mastrixia.blogspot.com/ yee.. :D

    ReplyDelete
  6. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. dr sgment sama

    http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  8. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal

    follow dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete